Beterstart.nl

Onafhankelijk de beste startpagina

Startpagina beheerders gezocht.

Word zelf een Beterstart.nl dochterpagina redacteur.

Beterstart.nl is op zoek naar gedreven publishers met passie voor een of meerdere bepaalde onderwerpen. Denk jij een waardevolle aanvulling te zijn voor onze bezoekers en deze via een interessant, kwalitatief en actueel linkaanbod te informeren en de juiste weg te wijzen, neem dan contact op met onze redactie. Dit kun je doen via ons contactformulier.

Als redacteur Beterstart.nl ben je verantwoordelijk voor de inhoud van je dochterpagina. Uiteraard is het van belang dat deze informatieve en relevante linken bevat naar waardevolle en actuele websites waar de bezoekers van Beterstart.nl de beste start maken.

Bezoekers of website-eigenaren kunnen je benaderen met suggesties. Door daar professioneel en snel op te reageren, houd je het aanbod kwalitatief en actueel. Bij een linktip stel je kwaliteit voorop en ben je in staat betreffende website en het aangeboden content te beoordelen.

Als dochterpagina beherder ben je verantwoordelijk voor de inhoud van je persoonlijk startpagina. Uiteraard is het van belang dat deze informatieve en relevante linken bevat naar waardevolle en acuele websites waar de bezoekers van Beterstart.nl de beste start maken.

Kan ik als startpagina dochter beheerder geld verdienen.

Het is mogelijk om als startpagina beheerder geld te verdienen. Het staat je als startpagina beheerder van Beterstart.nl vrij om in het geval van een commerciële linkplaatsing hier een vergoeding vragen, mits dit de kwaliteit en de gebruikerservaring van je startpagina dochter niet nadelig beïnvloed. Ook plaatsing van affiliate linken en campagnes zijn mits dit wederom de kwaliteit van je dochterpagina op Beterstart.nl nadelig beïnvloeden beperkt toegestaan, onder voorbehoud dat deze relevant zijn en betrekking hebben tot je aangeboden onderwerpen.

Voor meer informatie of de aanvraag van je eigen dochterstartpagina neem dan contact op met de redactie van Beterstart.nl